Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Головний міліціонер області у справах дітей приймав громадян Берегова

26 квітня 2014 р., 09:58

Начальник кримінальної міліції у справах дітей Василь Мадяр проводив прийом громадян у Берегівськівському РВ УМВС.


25 квітня2014 року з10 по12 годин за київським часом особистий прийом громадян в адмінбудівлі Берегівського райвідділу міліції у кімнаті прийому громадян провів начальник кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Закарпатській області підполковник міліції Василь Мадяр.

До Василя Васильовича записувалися на прийом переважно мешканці м. Берегова, щодо профілактичних заходів по протидії дитячій злочинності, асаме — приватний підприємець Юрій Чулей, у минулому педагог (учитель фізкультури), який пропонував запровадити у школах додаткові навчальні тренінги з групами школярів. На його думку робота з малими групами дітей дає кращі результати, а також покращує якість роботи у позаурочних спортивних секціях.

А директор Берегівської школи-інтернату Віталій Яблонський звернувся до Василя Мадяра з проханням відшукати можливості щодо соціальної адаптації вихованців інтернату. В результаті, були сплановані заходи, які дадуть можливість утримати підростаюче покоління від скоєння злочинів.

На завершення прийому громадян підполковник міліції Василь Мадяр додав, що наша ціль якомога раніше виявляти дітей, схильних до скоєння злочинів, або мають усі передумови до їх скоєння, на тій стадії, коли дитину ще можна, як то кажуть, наставити на путь істини, без кримінальної відповідальності.

Адальберт Фозекош, Берегівський РВ УМВС



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp