Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Незвичайне хобі четвертокласниці з Мукачева

27 квітня 2014 р., 10:24

В її маленьких руках полімерна глина перетворюється на справжній шедевр.

Четвертокласниця спеціалізованої школи №16 у Мукачеві працює з кольоровим матеріалом всього кілька місяців, а виробів назбирала вже більше пів сотні.У рідній школі вона вирішила влаштувати персональну виставку, а тато з сестрою її в цьому підтримали.

Наймолодша і найталановитіша у сім’ї. Іларія захопилася полімерною глиною, а тепер своїми шедеврами захопила однолітків. Сережки, кольє, декоративні прикраси четвертокласниці вражають. Незвичні і гарні вони пасують всім дівчатам. Більше 50 виробів уже в колекції дівчинки. Почала працювати з полімерною глиною кілька місяців тому в гуртку при школі, перед тим творила з бісеру. Тато і сестра Іларії вирішили зібрати колекцію дівчинки і влаштувати дебютну виставку, а вийшов водночас і майстер-клас у рідній школі. Дівчинка майже весь вільний час витрачає на свою творчість, батько каже, вона знайшла себе і добре, що комп’ютеру останнім часом приділяє менше уваги. Зосереджена і серйозна майстриня в подальшому планує вдосконалювати свою майстерність і можливо навіть свій полімерноглиняний бізнес відкрити. Відвідувачі виставки оцінювали вироби навіть на мільйон, тож творчий бізнес Іларії точно процвітатиме.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp