Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура посприяла поверненню землі мукачівській громаді

4 листопада 2015 р., 15:21

Її вартість майже 12 мільйонів

За наслідками примусового виконання судового рішення за позовом прокуратури м. Мукачева територіальній громаді повернуто земельну ділянку вартістю 11,8 млн грн.

Встановлено, що Мукачівська міська рада передала у постійне користування приватному підприємству 5 гектарів землі, однак після ліквідації підприємства право постійного користування припинено не було.

Відтак, для захисту інтересів громади прокуратура м. Мукачева звернулась до господарського суду Закарпатської області з позовом про визнання недійсним державного акту на право постійного користування та повернення даної земельної ділянки місту.

Позовні вимоги прокурора судом задоволено повністю.

На даний час рішення суду виконано – відомості про повернення земельної ділянки в комунальну власність внесено до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. Відділ організації прийому громадян,розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістюпрокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp