Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегівські міліціонери відчергують востаннє

6 листопада 2015 р., 19:32

Від завтра там працюватиме нова структура.

Сьогодні,6 листопада, міліціонери Берегівського районного відділу УМВС України в Закарпатській області востаннє вийшли на своє чергування.

Від 7 листопада2015 року розпочне свою роботу нова структура, яка матиме назву Берегівський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

Згідно із Законом України «Про Національну поліцію», а саме у відповідності до розділу ХІ, «до31 грудня2016 року поліції дозволяється використання службових посвідчень, бланків, печаток, штампів, логотипів та емблем міліції та Міністерства внутрішніх справ України», а також «поліцейським дозволяється носіння та використання форменого обмундирування, визначеного для працівників міліції, до затвердження Кабінетом Міністрів України зразків форменого обмундирування поліцейських та забезпечення нимвизначеному порядку відповідно до затверджених норм».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp