Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чим закінчилась історія із виборцем-фотографом в Ужгороді

15 листопада 2015 р., 18:23

Фотографію на пам’ять не вдалось залишити

В Ужгороді на дільниці №210760 (садок №20, вул.Белінського, 22) близько 14.10 зафіксовано факт фотографування бюлетеня.

Як повідомляє спостерігач ОПОРИ з місця події, факт фотографування бюлетеня помітили члени ДВК. На місце події одразу викликали слідчо-оперативну групу.

Жінка, що сфотографувала бюлетень, одразу сказала присутнім на ДВК, що не знала про заборону фотографування документу. Також вона наголосила, що сфотографувала документ «собі на пам’ять», а на бюлетені не робила позначки «за», бо не підтримує обох кандидатів.

До прибуття міліції виборець стерла фотографію із свого телефону. Слідчо-оперативна група, що прибула, опитала усіх свідків події. У присутності понятих засвідчено факт відсутності фотографії бюлетеня у телефоні жінки.

Спостерігач ОПОРИ, у свою чергу, склав акт про порушення виборчого законодавства.

ОПОРА нагадує: згідно з вимогами частини 1 статті 7 Закону України «Про місцеві вибори», Фотографування, відеофіксація в будь-який спосіб результатів волевиявлення виборців у кабіні для таємного голосування, а також демонстрація виборцем результатів волевиявлення у приміщенні для голосування забороняються і є порушенням таємниці голосування.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp