Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Берегівщині підвели соціально-економічні підсумки

4 березня 2014 р., 09:28

28 лютого відбулось засідання колегії районної державної адміністрації.

На засіданні колегії розглядалось питання «Про підсумки економічного і соціального розвитку району за 2013 рік», з якого інформував начальник управління економічного розвитку  і торгівлі райдержадміністрації Басараб О. О., який наголосив, що за рейтинговими показниками оцінки діяльності районів та міст області Берегівський район вкотре посів одне з передових місць, а саме, за підсумками 2013 року 2 місце серед районів Закарпатської області.
 
В ході обговорення даного питання затверджено ряд заходів для забезпечення економічного та соціального розвитку району у 2014 році.
Важливим питанням, яке розглядалось на засіданні колегії  було «Про роботу Берегівської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Закарпатській області», з якого  інформував начальник Берегівської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління 

Міністерства доходів і зборів України у Закарпатській області Пацкан В. В. 

Розглянувши дане питання колегією Берегівської райдержадміністрації рекомендовано Берегівській об’єднаній державній податковій інспекції Головного управління Міндоходів у Закарпатській області вжити дієвих заходів щодо скорочення податкового боргу до бюджету району та погашення заборгованості зі сплат страхових внесків до бюджету Пенсійного фонду.
Крім того на засіданні колегії розглянуто ряд питань, а саме: «Про підсумки виконання місцевих бюджетів району за 2013 рік», «Про підсумки роботи агропромислового комплексу району за 2013 рік та перспективи розвитку на 2014 рік», тощо. За підсумками розгляду даних питань будуть видані відповідні розпорядження та доручення.

Берегівська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp