Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські роми знов з’ясовують стосунки кулаками

30 листопада 2015 р., 15:44

Ледь втихла минула суперечка

Ромська помста з масовою бійкою і розбоєм

Прихильники та родичі місцевого барона днями напали на будинок іншого багатого рома, понівечили дорогого майна на десятки тисяч доларів та розбили кілька машин. - пише ГК.

Під час цього вандальського акту, як повідомило джерело Голосу Карпат, лунали навіть постріли з гумового пістолета. Однак господар дому з сім’єю встиг завчасно втекти з помешкання, тому серйозних тілесних ушкоджень серед учасників побоїща не було.

У Виноградівському відділенні поліції підтвердили інофрмацію про масову бійку у ромському таборі в Королеві.

- За цим фактом уже порушено кримінальну справу та ведеться його розслідування, - розповів Голосу Карпат начальник Виноградівського відділення поліції Віктор Ребрей.- За попередніми даними, причиною виникнення конфлікту став випадок двотижневої давності, коли неповнолітній родич місцевого барона розбив вікно на приміщенні магазину і за це дістав по обличчю від родича іншого багатого мешканця табору.

Образа не забулася і через два тижні вона вилилася в циганську помсту з масовою бійкою і розбоєм. На щастя, вдалося уникнути серйозних тілесних ушкоджень.

Обидві сторони з приводу виниклого конфлікту зверталися із заявами до поліції. Однак зараз уже самі намагаються його залагодити і обіцяють відкошувати потерпілому знищене майно та автомобілі. Та при цьому правоохоронці продовжують розслідування і по його завершенні справу буде передано до суду.

Нагадаємо, 9 жовтня цього року у Мукачеві стався кривавий інцидент між мешканцями табору ромів та бароном, в результаті якого загинув хлопець.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp