Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді знову шастають велосипедні злодії

3 грудня 2015 р., 09:38

Активізувались

Численні крадіжки велосипедів, які мали місце цього року, останнім часом трохи вщухли. Та час від часу велозлодії таки дають про себе знати. 21 листопада в обласному центрі крадії великів знову нагадали про себе.

– У нічну пору невідомі зловмисники зламали замок на металічних воротах і проникли в під’їзд нашого багатоквартирного будинку на вулиці Капушанській. – розповідає виданню «Карпатського об’єктиву» потерпілий Володимир. – На першому поверсі знаходилися два моїх велосипеди, які я припнув на замок. Однак візитерам вдалося його «перекусити» й викрасти обидва велики. Збитки від крадіжки близько 10 тисяч гривень. Про цей факт крадіжки я заявив у поліцію.

Працівники Ужгородської поліції повідомили, що на місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група, яка обстежила місце події. Поки що оперативники встановлюють коло осіб, які могли скоїти цю крадіжку. За цим фактом відкрито кримінальне провадження, ведеться слідство.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp