Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За фактом смерті дворічної дівчинки відкрито кримінальне провадження

3 грудня 2015 р., 19:42

Ужгородським медикам інкримінують неналежне виконання своїх професійних обов’язків

Наприкінці листопада в Ужгороді померла дворічна дівчинка. Батько дитинки впевнений, що трапилось це через халатність лікарів до виконання своїх обов’язків, які відмовились вчасно оглянути дитину, ганяли від дверей до дверей і давали незрозумілі уколи. За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Про це кореспонденту УНН повідомили у прокуратурі Закарпатської області.

Так за словами батька дитини, дівчинка померла внаслідок неуважності та байдужості медиків, які надавали невідкладну допомогу. Батько повідомив, що з напівпритомною дитинкою лікарі ганяли його по різних відділеннях, що географічно розташовані у різних місцях. У підсумку, дитину врятувати не вдалося. Дитина померла у лікарні.

За коментарем кереспондент УНН звернулася до обласної прокуратури, де повідомили, що провадження зареєстроване за фактом смерті дитинки за ч. 2 ст. 140 КК України. Це неналежне виконання медичним працівником своїх професійних обов'язків. Наразі триває слідство.

Також інформацію про реєстрацію даного випадку у правоохоронних органах підтвердила речник ГУ НП у Закарпатській області Галина Сернівка.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp