Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дитячі забави забрали життя 13-річного закарпатця (ФОТО)

4 березня 2014 р., 11:11

Нещодавно до чергової частини Тячівського РВ УМВС надійшло повідомлення з приймального відділення Тячівської районної лікарні про те, що до них доставлено непритомного 13-річного хлопчика, мешканця смт. Солотвино Тячівського району з важкими травмами

Отримавши дане повідомлення, слідчо-оперативна група одразу ж вихала на місце пригоди. Як з’ясували працівники міліції, цей хлопець разом із друзями та однокласниками вирішили погратися в хованки. Місцем де можна добре сховатися, вони вибрали недобудоване приміщення, що розташоване в смт.Солотвино. 
 
Гру перервав крик хлопця, який вирішив заховатися та вилізти найвище. Звідтіля школяр упав та вдарився об бетонну підлогу. Від отриманих внаслідок падіння тілесних ушкоджень хлопець помер у лікарні. 

Як повідомляє в.о. начальника слідчого відділення Тячівського РВ УМВС підполковник Василь Поковба, всі обставини цього трагічного випадку будуть встановлені в ході слідства. 

Іван Філіп, Тячівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp