Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді порушать проблемну тему

14 грудня 2015 р., 10:55

Йтиметься про тютюнову контрабанду.

У вівторок, 15 грудня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, «Вирішення проблеми взаємодії в боротьбі з нелегальною тютюновою продукцією» Захід проводиться спільно з ГО «Сучасні українські рейтингові системи», яка бере участь у національному проекті по боротьбі з обігом нелегальної тютюнової продукції в Україні.

До участі запрошено представників Закарпатської митниці ДФС, Головного управління ДФС у Закарпатській області, Чопського прикордонного загону, ГУНП України в Закарпатській області, НДО.

Сьогодні масштаби контрабанди та протизаконної торгівлі підакцизними товарами в Україні не лише негативно впливають на економіку країни, приносячи збитки держбюджету у розмірі 2 млрд. грн. щорічно, але й дестабілізують ситуацію в країні.

Тому в Україні гостро постало питання про важливість розробки Національної стратегії протидії обігу нелегальної підакцизної продукції.

Під час зустрічі представники влади та громадські активісти обговорять проблеми організації взаємодії в боротьбі з контрабандою в Україні та внесуть пропозиції до головних засад Національної стратегії протидії обігу нелегальних підакцизних товарів


Засідання відбудеться у приміщенні прес-клубу за адресою:

пл. Жупанатська, 15/4

Початок о 12.00

Запрошуються представники усіх ЗМІ.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp