Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські полісмени допомогли Червоному Хресту (ФОТО)

16 грудня 2015 р., 11:40

Напередодні Нового року.

Вже кілька років поспіль у другу неділю грудня в Україні відзначають свято, присвячене людям, які несуть добро - День Благодійності. Свято це маловідоме, але про нього знає чимало закарпатців як про День добра. Цього року до відзначення цього дня долучилися і працівники Управління поліції охорони в Закарпатській області.

 

Правоохоронці вирішили допомогти, підготувавши партію гуманітарної допомоги для передачі в організацію Червоного Хреста області. Протягом кількох днів небайдужі поліцейські збирали одяг, іграшки, посуд тощо. І вже за кілька днів близько100 кг гуманітарної допомоги було зібрано та доставлено в організацію Червоного Хреста.

- Якщо кожен з нас спробує поділитися тим, що він має, то світ стане щасливішим. Тисячі громадян сьогодні потребують допомоги. Прикро усвідомлювати це. Але ми вирішили не бути байдужими до проблем інших, і особливо – в період новорічних свят. Тому майже кожен працівник поліції охорони області долучився до збору речей. Надіюсь, комусь таки ми змогли допомогти, - каже начальник УПО в Закарпатській області Андрій Литовченко.

В свою чергу, працівники Товариства Червоного Хреста подякували представникам Управління.

- Ми особливо раді, що така ідея у працівників поліції охорони виникла саме напередодні свят, - розповіли представники Товариства.

Крім того, працівники поліції охорони долучились і до збору коштів для придбання новорічних подарунків для дітей-сиріт, більшість особового складу Управління придбали марки Товариства Червоного Хреста. Ця незначна сума коштів, витрачена кожним з правоохоронців на благодійність, допоможе згодом реалізувати вагомі потреби знедолених та малозабезпечених.







Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp