Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Євробаченні може прозвучати пісня про війну в Україні (Відео)

19 грудня 2015 р., 19:13

Росіян збираються відправити додому

У Великобританії у національному відборі конкурсу Євробачення-2016 братиме участь співачка з Лондона Діана Месс з піснею про війну в Україні "World, Support Ukraine".Проект VSE.SVIT нещодавно випустив музичний кліп на дану композицію — відео зображує боротьбу України проти російської агресії та закликає людей по всьому світу підтримувати українців.

У відео використані кадри з протестів української громади в Лондоні та кадри військових дій на території України, - пише Українська правда. Життя.

Авторство самої пісні належить українському музикантові Андрію Лободі.

Сама Діана, на своїй сторінці у Facebook написала:

"Нарешті я можу похизуватися кліпом на трек проекту VSE.SVIT "World Support Ukraine". Відверто кажучи, за те, щоби пісня прозвучала так, як звучить, а кліп був таким, яким ви його бачите, прийшлося поборотися. І я пишаюся результатом, досягнутим моєю командою. Я не претендую на глянець чи славу. Я просто вірю, що кожний голос небайдужої людини до цієї беззмістовної та безкінечної війни на Донбасі може змінити історію. Я вірю, що разом з вами ми зможемо підтримати Україну, і, співаючи пісню, будемо почуті всім світом. Боже Великий, Єдиний, нам Україну храни! Світе, підтримай нас!".

Вона також додала, що кошти від продажів треку будуть передані на лікування поранених та постраждалих від війни.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp