Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Андріїв пояснив чому на Театральній з’явились пивні парасольки

21 грудня 2015 р., 12:20

Погода внесла корективи...

Як ми вже повідомляли, вчора у центрі Ужгорода з’явились парасольки "Чернігівського". Мер міста Богдан Андріїв не закрив очі, а відразу відреагував та поснив ужгородцям в чому ж річ.

"Сьогодні активні дописувачі в соцмережах не менш активно обговорювали сенсаційну появу "пивних парасольок" на пл.Театральній. Пояснюю: до нас звернулися за дозволом щодо проведення на площі благодійної акції. Природно, дозвіл дали. Благодійна акція відбулася. Дорослих та дітей, зокрема, пригощали солодощами та гарячим чаєм. Щоб захистити гостей від дощику, що накрапав, організатори акції з благородних міркувань вирішили встановити парасолі. Так, не зовсім вдалі. Тут без дискусій. Але, наголошую - влада подібні речі не санкціонувала. Коли виявили цю прикрість, два заступники - І. Цап та О. Білак - оперативно на місці з’ясували всі обставини. Як пояснили їм організатори, акція мала тривати кілька годин, парасоль у їхніх планах не було, але погода внесла свої корективи. За першої ж можливості парасолі були прибрані" - йдеться у повідомленні Богдана Андріїва.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp