Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За минулу добу на Донбасі двоє українських військових поранені – Мотузяник

22 грудня 2015 р., 13:33

За минулу добу на Донбасі двоє українських військових поранені, загиблих немає, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

За його словами, вчора ситуація на сході України різко загострилося, бойовики використали важке озброєння.

«Противник 12 разів використовував проти наших сил важке озброєння. Також на передовій відбулося два бойових зіткнення наших військовослужбовців з ворогом», – повідомив Мотузяник, додавши, що близько половини обстрілів сепаратистів були прицільними.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» на своїх сайтах заявляють, що українські військові за минулу добу шість разів порушили режим тиші, вночі нібито обстріляли селище Зайцевебіля Горлівки. Сепаратисти з угруповання «ЛНР» про обстріли не повідомляють.

Від початку листопада все частіше надходять повідомлення про випадки порушення режиму припинення вогню. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод. За даними спостерігачів моніторингової місії ОБСЄ, Донецький аеропорт залишається головним епіцентром бойових дій на Донбасі.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp