Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатський банк рекомендує своїм клієнтам не мати справи з російськими рублями

5 травня 2014 р., 10:45

Через санкції Заходу проти російського банківського сектору "Комінвестбанк" радить перейти на розрахунки в інших валютах

Єдиний закарпатський банк – «Комінвестбанк» сьогодні порадив своїм клієнтам відмовитися від операцій з російськими рублями. Банкіри пояснюють таке рішення, зокрема, застосуванням Заходу санкцій до ряду російських банків.

Звернення до клієнтів було опубліковане сьогодні вранці на сторінці «Комінвестбанку» у Фейсбуці.

«Друзі! У зв’язку із складною політичною та соціально-економічною ситуацією, яка склалась у відносинах між Україною та Росією та враховуючи факти застосування країнами Заходу санкцій до ряду російських банків, з можливістю їх розширення на весь банківський сектор Російської Федерації, рекомендуємо клієнтам банку, які здійснюють або планують здійснювати операції, що передбачають розрахунки в російських рублях, по мірі можливості перейти на розрахунки в інших валютах» -- ідеться в повідомленні.

Для довідки: Публічне акціонерне товариство «Комерційний інвестиційний банк» був створений шляхом перетворення Товариства з Обмеженою Відповідальністю «Комерційний банк «Коопінвестбанк» який зареєстрований 16 грудня 1992 року в Ужгороді.

Час Закарпаття





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp