Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про що говорили Москаль та Фленько

28 грудня 2015 р., 10:36

Під час зустрічі

У обласній державній адміністрації відбулася зустріч голови ОДА Геннадія Москаля з головою Закарпатської обласної ради профспілок Володимиром Фленьком.

Профспілковий лідер області інформував голову ОДА про ситуацію, що склалася в охороні здоров’я, освіті, культурі у зв’язку з оптимізацією у цих галузях, яка обмежує права та інтереси членів профспілок і може призвести до скорочення працюючих. Зокрема, на пленумі обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я, що відбувся 25 грудня, прийнято рішення провести 29 грудня 2015 року в закладах охорони здоров’я профспілкові збори, на яких розглянути звернення до органів державної влади та місцевого самоврядування Закарпаття щодо недопущення зменшення витрат на фінансування закладів охорони здоров’я, закриття установ і закладів галузі, скорочення робочих місць, звільнення працюючих тощо.

Голова облдержадміністрації Геннадій Москаль підтримав вимоги профспілок щодо соціально-економічного захисту працюючих в умовах реформування бюджетних галузей, висловивши сподівання, що ліжковий фонд у закладах охорони здоров’я у 2016 році скорочено не буде, а процеси оптимізації в охороні здоров’я, освіті, культурі буде мінімізовано, без скорочення чисельності працівників.




Повідомили у прес-центрі ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp