Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгородському парку буде новий господар

29 грудня 2015 р., 11:46

Теперішній працював незадовільно.

Сьогодні додатковим питанням на виконком винесли розгляд фінансового стану парку «Боздоський».

«КП «Боздоський» викликає занепокоєння за його фінансовий стан. Доходи у 2013 році склали 409 тисяч, у 2014 – склали 447 тисяч, а за 9 місяців 2015 року – лише 85 тисяч гривень.

Чистого прибутку відповідно по роках – 29 тисяч за 2013 рік, у 2014 – 19,3 тисячі було збитку, а цього року збиток склав вже 92 тисячі гривень. Існує заборгованість за розрахунками у пенсійний фонд, зарплати і т.д. Підприємство має тенденцію до збитковості.

Керівник був запрошений письмово, під розпис і мав доповідати про стан справ. Але не прийшов. Тому прошу роботу керівника вважати незадовільною», – сказав директор департаменту міського господарства Ужгородської міськради Олександр Костенчук.

Виконком вирішив визнати роботу незадовільною. Це стане причиною розірвання угоди з теперішнім керівником парку. Тож скоро керівництво «Боздоського» зміниться. Це підтвердив і міський голова Ужгорода Богдан Андріїв.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp