Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Більшість сімей учасників АТО обрали житло в Ужгороді

31 грудня 2015 р., 13:02

На Закарпатті куплено 33 квартири сім’ям загиблих та інвалідів учасників АТО.

До кінця року всі гроші, виділені з державного бюджету України для купівлі житла сім’ям загиблих та інвалідів 1-2 групи учасників АТО, використані. Усього придбано 33 квартири на загальну суму понад 18 мільйонів гривень. При цьому договори про купівлю-продаж останніх кількох квартир були укладені 29-30 грудня.

Житло отримали сімʼї з десяти районів Закарпаття. Цікаво, що більшість родин, які раніше проживали по всій області, вирішили переїхати до Ужгорода.
Саме в обласному центрі Закарпаття закуплено найбільше квартир – усього 16, у тому числі 3 – для сімей із Великоберезнянського, 2 – Ужгородського, та по одній – з Іршавського, Берегівського та Виноградівського районів.

– Ми контролювали процес придбання житла, оскільки у випадку невикористання коштів чи зриву угод гроші одразу після закінчення року довелося б повернути в Держбюджет, – повідомляє голова ОДА Геннадій Москаль. – Наступного року державна програма закупівля житла для сімей загиблих та інвалідів 1-2 групи учасників АТО теж буде діяти, однак ми сподіваємося, що потреби в ній не буде, і всі наші хлопці з передової повернуться живі й здорові.
Прес-служба Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp