Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліція - про жахливу смерть юної закарпатки

31 грудня 2015 р., 13:07

Дівчинка, на жаль, не почула тих, хто намагався зберегти її життя...

30 грудня у Мукачеві біля "Мукачівприладу" під потяг потрапила 15-річна дівчинка, мешканка села Завидово Мукачівського району. Із численними переломами юну закарпатку доправили в лікарню. Дівчина не прийшла до тями. Померла в лікарні.

30 грудня близько 11.30 год. потяг зі сполученням Ужгород-Київ, рухаючись до Києва, наїхав на 15-річну дівчину.

Після занять дівчинка ішла до мами на роботу, переходила колію у невстановленому місці. Очевидці намагалися застерегти дівчину в капюшоні, що їде потяг, та вона його не бачила, кричали їй: «Зупинись», а вона не чула… слухала музику в навушниках! Коли люди зметикували, що і до чого, було вже занадто пізно. Дівчина опинилася під колесами пасажирського потяга.

Юну закарпатку з численними переломами та забоями доставили до Мукачівської лікарні. Уже там медики вийняли з вуха дівчини фрагмент із тих злощасних навушників, що завадили перехожій почути гуркіт кількатонногопотяга, перестороги людей і прирекли єдину дитину в сім’ї на загибель… Потерпіла так і не прийшла до тями, померла в лікарні.

Цю подію внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 276 ч.2. (Порушення працівником залізничного, водного або повітряного транспорту правил безпеки руху або експлуатації транспорту, а також недоброякісний ремонт транспортних засобів, колій, засобів сигналізації та зв'язку, якщо це спричинило потерпілому середньої тяжкості чи тяжкі тілесні ушкодження або заподіяли велику матеріальну шкоду). Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp