Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Червеного вина може не бути?

11 січня 2016 р., 21:00

Кажуть, подія під загрозою зриву

Фестиваль «Червене вино - 2016» - головна подія року у Мукачеві, туристична візитівка Закарпаття та перший серйозний «екзамен» нової влади, - під загрозою зриву!

На сполох забили головні учасники фестивалю – винороби з всього Закарпаття, які вже сьогодні-завтра повинні були завезти свою продукцію до торгових будиночків у парку «Перемога». Адже відкриття фесту заплановане на 13 січня, а підготовка торгового місця, його облаштування – займає багато часу.

Як повідомив виданню "Нову телефонному коментарі один з учасників фестивалю – закарпатський винороб, він не повірив своїм очам, коли, приїхавши до місця проведення фесту, побачив, що будиночку, який є передбаченим для нього, - просто немає.

«Це – просто шок, - каже винороб. – Вже другий місяць з учасниками працює оргкомітет, моя продукція пройшла відбір якості. Сплачено реєстраційний внесок, а коли я в зазначений час привіз все для того, аби облаштуватися до відкриття, – виявилося, що нічого ще не має, на місці мого будиночка, - накидані якісь інструменти та шматки дощок».
Щоправда, у парку «Перемога» навіть у вечірній час кипить робота: метушаться робітники, чути стукіт молотків та невдоволені голоси людей, які намагаються керувати процесом, підганяючи бригаду.
Учасник фесту також повідомив, що на місці присутній міський голова Андрій Балога та його найближче оточення. До речі, чиновники з оточення мера не приховують свого незадоволення та негативних емоцій від недолугої організації молодого очільника міста, останній же звинувачує у всьому оргкомітет.

До фестивалю «Червене вино» цього року підійшли особливо ретельно – розроблений ряд промо матеріалів, презентовано відеоролик, не забули навіть про вело коляди, не встигають хіба що з торговими будиночками…
«Інколи так буває, – зауважує наш співбесідник. – що за іграми у сучасні промо-забавки організаційний комітет просто не врахував найголовнішого – облаштування торгової площі - місць – де учасникам фесту працювати цілих п’ять днів!»
Невдоволення молодого очільника Мукачева Андрія Балоги своїми підлеглими також можна зрозуміти, адже фестиваль – це показник його «профпридатності» як голови оргкомітету. Більше того, мова йде про імідж не тільки Мукачева, а й всієї області, адже учасники фесту – винороби, продавці сиру, меду, сувенірів, народні колективи, - представляють майже всі райони Закарпаття.

Як кажуть, тут навіть сімейний «бренд» Андрію Вікторовичу не допоможе. Та й не доцільно ставити на терези туристичне обличчя Закарпаття й авторитет мукачівської «родини», навіть якщо влада передається по спадковості.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp