Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Патрульних полісменів Ужгорода об’єднує одна мета

15 січня 2016 р., 10:40

Правопорядок в місті.

В Ужгородському відділі поліції відбулася нарада з питаньвзаємодії та організації службової діяльності працівників поліції.

Головували на нараді начальник Ужгородського відділу поліції підполковникРоман Стефанишин та начальник Управління патрульної поліції у містахУжгороді та Мукачеві капітан Юрій Марценишин.

Присутні обговорили механізми взаємодії службової діяльності працівниківУжгородського відділу поліції та патрульної поліції у містах Ужгороді таМукачеві. Звернули увагу на питання повноти та якості збору первинноїінформації стосовно осіб та вчинені ними правопорушення. Зазначили, що доприбуття слідчо-оперативної групи на місце події, працівники поліції повиннізабезпечити охорону місця події для збереження тих чи інших речовихдоказів. Наголосили, що саме слідчий організовує роботу працівників поліції,які перебувають на місці події.

Було наголошено, що обидві структури працюють на один результат таспільну ціль – правопорядок та безпеку в місті.

Сторони домовилися, що найближчим часом керівництво Ужгородськоговідділу поліції проведе робочу зустріч із патрульними поліції у містахУжгороді та Мукачеві, де будуть обговорюватись специфіка роботиправоохоронців при виявленні тих чи інших правопорушень, алгоритм дій намісці події тощо.

Ужгородський відділ поліції

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp