Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві грантові проекти розроблятимуть з поляками (ФОТО)

15 січня 2016 р., 14:00

Зустріч з цього приводу відбулася нині.

Сьогодні Мукачівський міський голова Андрій Балога зустрівся з делегацією з польського міста Янов-Любельского, яка в ці дні завітали в місто на фестиваль «Червеного вина».

«Ми вражені містом. «Червене вино» - фестиваль європейського стандарту. Ми зацікавлені співпрацювати з містом, адже бачимо, що міська влада відкрита до діалогу», - звернувся міський голова Янова-Любельського Криштоф Колтиш.

Міський голова розповів, що Янов-Любельський активно бере участь у європейських грантах. Саме завдяки цьому в місті зведено аквапарк. Розвивається й альтернативна енергетика.

«Ми акцентуємо увагу на альтернативній енергетиці. У третини місцевих мешканців встановлено сонячні панелі, держава надає до 85% дотацій», - зазначив міський голова.

Андрій Балога констатував: Мукачево готове налагоджувати контакти з Яновом-Люьельським. «Запрошуємо підприємців з польського міста взяти участь у бізнес-форумі, що пройде у травні. Насамперед зацікавлені в інвестиціях в енергетику, розвиток мережі громадського транспорту. Ми готові тісно співпрацювати і при поданні заявок на грантові проекти, що їх оголошує Єврокомісія. Готові до співфінансування спільних проектів»

Мукачівка міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp