Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

7-річну закарпату вбили аскариди

25 січня 2016 р., 17:20

Чистоту у родині, мабуть, не любили...

Як ми уже повідомляли, в суботу, 23 січня, в Закарпатській області трапився трагічний інцидент. Катаючись на санках загинула 7-річна дівчинка. Однак, з причини відсутності тілесних ушкоджень, з'ясувати причину відразу не змогли.

У понеділок встановили причину раптової смерті семирічної дівчинки в селі Порошково Закарпатської області. Дівчинка разом з молодшим братом вирушила кататися на санках поруч з будинком. Хлопчик і виявив бездиханне тіло сестри біля санок.

- Врятувати дівчинку медики не змогли, незважаючи на те, що батько відразу ж відвіз її до лікарів у селі, - відзначили у відділі комунікації ГУ НП в Закарпатській області. - Ніяких зовнішніх пошкоджень, наприклад, від удару санками, при огляді не було виявлено.

Згідно з висновками експертів, зробленим 25 січня, малятко загинуло від інтоксикації і закупорки кишечника аскаридами. У поліції зазначають, що родина не належала до ромів, але любов'ю до чистоти не відрізнялася, що і стало фатальним для їх доньки.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp