Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мешканці Мукачівщини звернулись до керівника району та поліцейських з проблемами і скаргами

28 січня 2016 р., 17:53

Спільні прийому стають традицією

Сьогодні, 28 січня, виїзна нарада за участю керівників відділень поліції Володимира Круцана, Юрія Довгомелі та голови Мукачівської РДА Сергія Гайдая відбулася у селищі Чинадієво Мукачівського району.

Під час наради правоохоронці та очільник Мукачівщини вислухали мешканців району, які звернулися до них з проблемами та скаргами. Питання межових спорів, сімейні та сусідські конфлікти - це далеко не весь перелік проблем, які звучали під час спільної наради.

Громадяни одного з найбільших населених пунктів Мукачівщини зверталися з різними питаннями, зокрема: про встановлення обмежень щодо руху вантажного транспорту; щодо заяв громадян до Мукачівського міського відділу поліції, дільничних поліцейських. Наголошували мешканці Чинадієва і на досить частих випадках дрібних крадіжок з дворогосподарств, а також на питаннях щодо розслідування кримінальних проваджень, відшкодування збитків, заподіяних зловмисниками, і навіть роз’яснення норм чинного законодавства.

“Мукачівські правоохоронці спільно з районною адміністрацією та сільрадою погодили питання щодо створення громадського формування з числа мешканців села. Дане формування буде залучатися до патрулювання території села, що дасть можливість правоохоронцям вчасно реагувати та запобігати правопорушенням, - розповідає майор поліції Володимир Круцан. - Не залишилися поза увагою й проблеми ромського поселення у селі Чинадієві.”

Правоохоронці відповіли на запитання сільського голови та присутніх та роз’яснили порядок звернень до правоохоронних органів. Також обговорювалися пропозиції щодо покращення роботи дільничних інспекторів, які обслуговують територію сільської ради.

Звучали питання до голови села, Івана Івановича Мошака. Від очільника громади правоохоронці почули й пропозиції щодо покращення взаємодії між громадою та поліцією.

“Спільні прийоми з представниками поліції – це один з ефективних методів комунікації з громадами Мукачівщини, - підсумовує Сергій Гайдай. – Такий формат роботи допомагає вирішити багато проблем, часто – безпосередньо під час прийому”.

Спільні з правоохоронними органами наради та прийоми, крім смт.Чинадієва, вже відбулися в селах Завидово, Ракошино та Великих Лучках, - повідомляє Відділ комунікації ГУ НП України в Закарпатській області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp