Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зниклий у Котовську закарпатський боєць, на щастя, знайшовся

30 січня 2016 р., 23:29

Він зарас у своїй військовій частині.

Про це стало відомо уже після того як весь закарпатський інтернет-простір підняли "на вуха" через зникнення військового дорогою до Первомайська, - пише karpatnews.in.ua.

Іштван Костю наразі перебуває у частині, у якій служить.

За словами сестри бійця, він не виходив на зв'язок три дні. Також родина не могла зв'язатися із військовою частиною, де служть боєць. Ніхто не брав слухавку, через те, що вихідні!

Тільки після того, як повідомлення про зникнення з'явилися в інтернеті -керівництво військової частини дало чоловікові телефон, що той міг зателефонувати додому і заспокоїти рідних.

За словами людей, які зайнялися пошуками бійця, Іштван не був багатослівний. Повідомив тільки родині, що живий і все нормально. Тому родичі не виключають, що все ж щось могло трапитися. Адеж чоловік так і не пояснив де його мобільний і чому не виходив на зв'язок кілька днів.

Нагадаємо, що родина бійця вже не вперше стикається із неприємностями. Нещодавно дружина і діти були вимушені з'їхати з орендованої квартири і поселитися у непридатному для життя будинку в Оноківцях. Деталі історії читай у статті "Родину мобілізованого закарпатця виселяють з найманого житла".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp