Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міністра оборони проситимуть нагородити викрадачів ворожого танку

3 лютого 2016 р., 11:52

Звернення надійде до міністерства найближчим часом

Депутати Ужгородської міської ради звернулися до мера міста із пропозицією нагородити бійців 128 ОГПБр, що на початку лютого 2015 року відзначилися в зоні АТО під Дебальцевим викраденням у сепаратистів танку Т-72, та клопотати за них перед Міноборони України.

Нагадаємо, нещодавно волонтерами АТО та патріотичними ужгородцями було організовано акції підтримки героїв, в тому числі флешмоби в соціальних мережах з метою привернути увагу до факту, що за рік з часу події хлопців так і не було відзначено жодною нагородою. Мова йде про Тараса Пономаренка, Сергія Ганича, Андрія Калениченка, Сергія Хорошовського, Володимира Возняка, Романа Смігородського та Сергія Косаківського.

Депутати запропонували запросити героїв на завтрашнє засідання депутатів та відзначити їх грамотами, а також ініціювати звернення до Міністра оборони України Степана Полторака від імені Ужгородської міської ради з проханням відзначити героїв державними нагородами, - повідомляє прес-служба фракції «Солідарність» в Ужгородській міській раді.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp