Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді воїнам-афганцям вручили відзнаки Президента України (Фото)

11 лютого 2016 р., 12:41

Афганець - це символ мужності та відданості

Воїнів-афганців із 27-ю річницею виведення військ із Афганістану привітали сьогодні на урочистому зібранні в Ужгородській міській раді.

На зустріч у міськраді сьогодні прийшли майже півтори сотні учасників бойових дій. Виконуючий обов'язки міського голови Іштван Цап, звертаючись до ветеранів, відзначив: в українському суспільстві звання афганець є символом справжніх чоловіків, мужності, відданості.

Зараз значення афганців переоцінюється у зв'язку з подіями на сході країни. Чимало бійців є найяскравішими, найефективнішими і найдосвідченішими командирами підрозділів, які вже майже два роки захищають Україну у зоні АТО. Саме тому і нагороди за деяких афганців сьогодні в Ужгородській міськраді отримували їхні дружини.

Іштван Юліусович вручив відзнаки Президента України "Пам'ятна медаль "25-річчя виведення військ із Афганістану" (згідно указу Президента №765 від. 10.10 2014 р.).

{g}

Усіх афганців запросили також на відзначення безпосередньо у день виведення військ, 15 лютого, на урочистості до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, які відбудуться на Православній набережній в Ужгороді о 12.00. Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp