Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Виноградові та районі оголосили про закінчення карантину

11 лютого 2016 р., 18:22

У понеділок - до школи

Із 15 лютого освітні заклади району розпочнуть свою роботу у звичному режимі. Відповідне рішення було прийнято на нараді при голові Виноградівської райдержадміністрації з питань стану епідеміологічної ситуації з грипу та ГРВІ у районі.

Заслухали начальника Виноградівського управління Головного управління Держсанепідемслужби в Закарпатській області Івана Стойку, котрий повідомив що рівень захворюваності на грип у Виноградівському районі значно знизився. Станом на сьогодні епідпоріг перевищено тільки на 15%, що дозволяє вже в понеділок продовжити навчальний процес в освітніх закладах району.

Голова райдержадміністрації доручив керівникам структурних підрозділів забезпечити посилений дезінфекційний режим у всіх школах та дитсадках району. Окрім того наголосив на необхідності проведення ретельного ранкового огляду дітей, дотримання оптимального температурного режиму в освітніх закладах та негайне реагування при значному зниженні відвідуваності закладів по причині захворювання на грип та ГРВІ, - повідомляє Виноградівська РДА.








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp