Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Полісмени кажуть, що ситуація у Нижніх Воротах - під контролем

12 лютого 2016 р., 17:01

Громадський порядок ніхто не порушує.

На трасі Київ-Чоп у Нижніх Воротах ситуація контрольована, зупинених автомобілів з номерними знаками РФ немає, рух транспорту здійснюється без обмежень.

11 лютого, близько 17-ї години, на автомобільній дорозі Київ-Чоп між селамиТишів та Нижні Ворота учасники організації спілки АТО та учасники бойових дій м.Ужгорода здійснювали безперервний рух по пішохідному переході, не пропускаючи вантажні автомобілі з номерними знаками Російської Федерації. Загальний рух автомобілів не припинявся. Вимоги учасників заходу були спрямовані на те, щоб припинити транзитний проїзд вантажних автомобілів держави-агресора до країн Європи, повного припинення торгівлі з РФ та заборони розміщення російського бізнесу на території України.


На місце пригоди прибув т.в.о начальника Головного управління Нацполіції в Закарпатській області Сергій Князєв. Під час спілкування з активістами, учасники акції погодилися покинути територію села Тишів, неподалік посту в Нижніх Воротах на Воловеччині, та прибути сьогодні до Ужгорода з листом до губернатора, в якому активісти викладуть свої вимоги. Це вони сьогодні і зробили.

В присутності Сергія Князєва активісти передали представнику Закарпатської ОДА звернення, в якому визначили свої вимоги.

На даний час ситуація контрольована. Порушення громадського порядку немає.


Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp