Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ролики про туристичну привабливість Закарпаття показуватиме національне телебачення (ФОТО)

18 лютого 2016 р., 16:51

Закарпаття відвідав Наливайко.

Закарпаття з робочим візитом відвідав голова Держкомтелерадіо України Олег Наливайко. У четвер, 18 лютого, він зустрівся з керівниками краю - Геннадієм Москалем та Михайлом Рівісом. Йшлося про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації.

 

--В Україні більше пів тисячі ЗМІ засновники яких органи місцевої влади. Зараз розпочався процес роздержавлення таких видань. Це європейська практика, - наголошує голова Держкомтелерадіо. – Протягом трьох років органи держвлади, місцевого самоврядування повинні вийти зі складу засновників зазначених друкованих ЗМІ, аби не мати впливу на редакції, а відтак і на маніпулювання суспільною свідомістю.

Голова Держкомтелерадіо України також повідомив, що цьогоріч у планах запуск суспільного телерадіомовлення. Водночас запевнив, що це не повпливає на роботу редакцій національних меншин Закарпатської філії НТКУ.
Олег Наливайко також підтримав ініціативу обласної влади представити ролики про туристичну привабливість Закарпаття у соціальних рекламах в ефірі системи Держкомтелерадіо по всій країні.
Прес-служба Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp