Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські митники конфіскували три автівки у контрабандистів

21 лютого 2016 р., 12:51

Чотири спроби перевезти цигарки через кордон за день

19 лютого 2016 року на митному посту «Малий Березний» Закарпатської митниці ДФС, працівники митниці у взаємодії з прикордонною службою припинили спробу незаконного переміщення тютюнових виробів.

Перемістити цигарки через кордон мав намір громадянин України, який заїхав на митний пост автомобілем «MERCEDES-BENZ S430» з польською реєстрацією.

Формою проходження митного контролю громадянин обрав «зелений коридор».

При усному опитуванні українець повідомив, що жодних прихованих від митного контролю товарів не переміщує.

В результаті здійснення поглибленого митного огляду було виявлено приховані від митного контролю тютюнові вироби: 1 560 пачок «BOND» вітчизняного виробництва з акцизною маркою України. Сигарети знаходились у спеціально виготовленому тайнику.

Тютюнові вироби громадянин України визнав своєю власністю, та вказав, що мав намір перемістити їх за межі митної території України з метою подальшого продажу.

Таким чином, громадянин вчинив дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, з використанням спеціально виготовлених сховищ.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частини 1 статті 483 Митного кодексу України.

Наразі складено протокол про порушення митних правил, цигарки вартістю 14 820 грн та автомобіль – понад 344 тис. грн – вилучено.

{g}

Також на митному посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС, виявлено цигарки українського та іноземного виробництва, загальною кількістю 100 пачок. Тютюнові вироби переміщувалися громадянином Угорщини у легковому автомобілі марки «VW Passat» з приховуванням від митного контролю у конструктивних порожнинах авто. Складено протокол про ПМП за ч.1 ст.483 Митного кодексу України. Сигарети та авто вилучено.

Крім цього, на митному посту «Ужгород» в колесах транспортного засобу «Opel», виявлено 298 пачок цигарок українського виробництва. Складено протокол про порушення митних правил, автомобіль вилучено

На митному посту «Дяково» вилучено 200 пачок «Джин Лінг» іноземного виробництва в коробках з під супу швидкого приготування. Складено протокол, цигарки вилучено.

Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp