Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді учні заговорять про корупцію

24 лютого 2016 р., 12:21

Вже завтра, 25 лютого

В четвер, 25.02.2016 року, о 14 годині у фоє ЗОШ №10 (м. Ужгород, Православна наб., 10) розпочнеться Ярмарок антикорупційних ініціатив. Під час заходу учні міських шкіл публічно презентують ідеї необхідних заходів для зменшення рівня корупції у місті та країні загалом у формі творчих робіт (есе, фото чи відео). 

По завершенні ярмарку відбудеться презентація результатів моніторингу та дискусія щодо введення етичної проблематики до курсу шкільної навчальної програми. Заходи відбудуться в рамках проекту «Проведення на Закарпатті просвітницько-інформаційних заходів для залучення молоді до боротьби з корупцією», що реалізується Карпатським агентством прав людини «Вестед» у партнерстві з управлінням освіти Ужгородської міської ради за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні * * * Запрошуються представники ЗМІ. Контакти: Микола Яцков, 0958323247 Захід відбудеться 25.02.2016 року, у фоє ЗОШ №10, Православна наб., 10, м. Ужгород.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp