Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Молодий мер Мукачева звинуватив Закарпатську ОДА та Службу автомобільних доріг у грубому порушенні закону (Документ)

25 лютого 2016 р., 19:03

Попросив допомоги від прокуртури

Мукачівський міський голова Андрій Балога звернувся до прокурора Закарпатської області з приводу грубого порушення чинного законодавства посадовими особами Закарпатської ОДА та Служби автомобільних доріг у Закарпатській області у частині забезпечення безпеки дорожнього руху та належного утримання доріг загального користування державного значення. Йдеться про дорожнє покриття на мосту по вулиці Берегівській-об’їзній. Тут дорога суттєво пошкоджена і знаходиться у жахливому стані. Ремонтувати цю частину дороги має власник – Служба автомобільних робіт. В міській раді розробили проект реконструкції моста, але без співфінансування Служби повноцінно відновити міст неможливо, - повідомляє Мукачівська міськрада.

Згідно чинного законодавства місцеві адміністрації здійснюють державний контроль за дотриманням правил технічної експлуатації та дорожнього руху. Незважаючи на приписи нормативно-правових актів, жодних дій зі сторони Закарпатської ОДА та Служби автомобільних доріг у частині приведення дороги та забезпечення безпеки дорожнього руху не вчинено.

Міський голова звернувся з проханням до прокуратури вжити вичерпних заходів реагування щодо зобов’язання посадових осіб ОДА та Служби автомобільних доріг усунути порушення законодавства у частині забезпечення безпеки дорожнього руху та належного утримання доріг загального користування державного значення та притягнути винних осіб до відповідальності.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp