Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мер Мукачева розповів представнику Посольства США в Україні про плани на майбутнє

27 лютого 2016 р., 14:26

Готові приймати інвестиції

Мукачівський міський голова Андрій Балога зустрівся з співробітником політичного відділу Посольства США в Україні Майлсом Дадлі. Представники посольства ознайомлювався з політичною та безпековою ситуацією в краї.

Про це повідомляє Мукаечівська міськрада.

Міський голова наголосив, що ситуація в місті стабільна. Мукачево прагне залучати в економіку нові інвестиції. Для цього активізується співпраця з містами-побратимами, також у травні буде проведений бізнес-форум.

Йшлося під час зустріч й про реформи, які впроваджуються місцевими органами влади. Так, в місті впроваджуватимуть кращі європейські практики - в міськраді запроваджений електронний документообіг, вже втілюється проект «Картка мукачівця», а всі медичні заклади перейдуть на систему електронного обліку пацієнтів.

Довідково: В економіку міста залучено більше 5 млн. доларів зі США. Успішно працює 7 підприємств з іноземними інвестиціями зі США. Місто подало заявки на участь в двох грантових проектах, шо фінансуються Посольським фондом США.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp