Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

8 Березня закіняилося лікарнею

9 березня 2016 р., 18:00

Діти пересвяткували

Після святкування 8 Березня дві неповнолітні мукачівки потрапили до лікарні: одна з діагнозом алкогольне отруєння, а в іншої після стрибка з мосту черепно-мозкова травма. 8 березня ввечері в Мукачівський відділ поліції повідомили про те, що в реанімаційне відділення дитячої лікарні з діагнозом алкогольне отруєння потрапила 11-річна місцева мешканка. Як з'ясували правоохоронці, швидку допомогу для дівчинки викликала перехожа жінка. Мукачівка розповіла, що ввечері поверталася додому й помітила, що на лавці біля кінотеатру "Перемога" лежить дівчина. Жінка підійшла до дитини й зрозуміла, що їй погано. Одразу зателефонувала в лікарню. 

За яких обставин дитина вжила алкоголь зараз встановлюють поліцейські. Того ж вечора за кілька годин в мукачівську поліцію надійшло повідомлення про те, що з мосту по вул.Ужгородській стрибнула 16-річна дівчина. На щастя, юнку вдалося врятувати. Дівчина перебуває у травматологічному відділенні Мукачівської дитячої лікарні. Як стало відомо правоохоронцям, дівчина посварилася з хлопцем - і вирішила покінчити життя самогубством, зістрибнувши з мосту. За фактами триває перевірка. 
Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській област

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp