Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатського журналіста в краї забути не дадуть

14 травня 2014 р., 13:38

В Ужгородіц встановлять меморіальну дошку відомому журналісту

Ще наприкінці минулого року Віктор Кузьмич Дрогальчук, багаторічний редактор «Закарпатської правди», викладач кафедри журналістики УжНУ, під час екскурсії Ужгородом «журналістським» маршрутом висловив думку про встановлення меморіальної дошки визначному закарпатському публіцистові Михайлу Бабидоричу.

Гідний пошани самовідданий журналіст, який 53 роки пропрацював в одній газеті – від кореспондента до заступника головного редактора «Закарпатки», автор публіцистичних книг, багатьох публіцистичних статей в українських, російських, угорських, чехословацьких газетах та журналах, співавтор навчальних посібників для журналістів, іменем якого названа обласна журналістська премія.Редакція Медіацентру УжНУ за підтримки обласної організації Національної спілки журналістів України взялася реалізувати висловлену ідею.

Нині триває збір коштів на виготовлення пам’ятного знака, який заплановано встановити на будинку, де мешкав Михайло Бабидорич, на вулиці Ракоці, 16/2.

Кошти можна переказувати на картку Приватбанку № 5168742063563674.

Запрошуємо долучитися до благодійної акції всіх охочих. Спільними зусиллями маємо нагоду вшанувати пам’ять людини-трудівника, що присвятила все своє життя ПРОФЕСІЇ, ЛЮДЯМ, РІДНІЙ ЗЕМЛІ.

Медіацентр УжНУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp