Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Закарпатська громада": Перевізники встановлюють свої правила!

21 березня 2016 р., 18:17

Аби запобігти цьому розробили пільгову пам’ятку.

На численні звернення ужгородців громадська приймальня Української Гельсінської спілки з прав людини в місті Ужгород та ГО «Закарпатська громада» розробили правову пам’ятку «Право на безплатний проїзд». Нагадуємо чиновникам, що дію Законів України ніхто не відміняв! Пільги на безплатне перевезення для певних категорій громадян дійсні й надалі. У разі порушення перевізником чи водієм чинного законодавства закликаємо писати скарги в державні адміністрації, органи місцевого самоврядування та викликати національну поліцію!

 

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ на те, що перелік категорій громадян, які мають право на пільги чітко визначений Законами України та постановами Кабінету Міністрів України.

Право громадян на пільгове перевезення (обмеження кількості місць для перевезення пільгових категорій пасажирів чи терміну дії посвідчень, що дають право на пільгу тощо) ніхто не скасовував.

Довідка

Громадська приймальня Української Гельсінської Спілки з прав людини в м. Ужгород є частиною всеукраїнської мережі яка надає безоплатну правову допомогу. На даний момент в Україні працює 29 приймалень у 24-ох областях. Їх робота здійснюється за фінансової підтримки Уряду Канади через Департамент закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD) в рамках програми «Права людини понад усе» (HumanRightsFirst).
















Прес-служба ГО «Закарпатська громада» 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp