Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Доба в АТО: під обстрілом Авдіївка і Донецьк

23 березня 2016 р., 11:06

Сторони конфлікту 23 березня продовжують звинувачувати одна одну в обстрілах.

За минулу добу противник 44 рази обстріляв позиції військових, з них 38 разів на Донецькому напрямку, передає прес-центр АТО.

"Захисників Авдіївки бойовики обстрілювали з мінометів калібру 120 і 82 мм, близько 19:00 бойовики вивели танк, з якого здійснили 12 пострілів. Також з потужних 122-мм гармат ворог випустив 4 снаряди. Також з міномета калібру 82-мм бойовики обстрілювали позиції ЗСУ біля Пісків і Опитного", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що з гранатометів і кулеметів противник обстріляв українські опорні пункти біля Новгородського, Зайцевого, Майорського, Луганського та Верхньоторецька.

На Маріупольському напрямку обстріл сил АТО вівся близько Гранітного, Широкиного і Новотроїцького.

У свою чергу, в ДНР продовжують звинувачувати військових в обстрілах північних передмість Донецька, зокрема села Спартак.

"Близько 20:00 знову почався обстріл нашого села. Зараз дуже голосно, снаряди рвуться дуже близько, готуємося бігти в підвал", - писало видання ДАН, посилаючись на місцевих жителів.

За останній місяць на Донбасі зросла кількість обстрілів. Найбільш "спекотними" точками залишаються Авдіївка, Донецьк, Зайцеве, Піски, Опитне тощо.

Минулими вихідними силовики зафіксували на Донецькому напрямку рекордну кількість обстрілів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp