Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Будинок національних спільнот в Мукачеві відремонтують

29 березня 2016 р., 12:40

Про це повідомив перший заступник Балоги.

Приміщення, в якому буде функціонувати Будинок національних спільнот планують відремонтувати. Про такі плани міської влади повідомив перший заступник Мукачівського міського голови Ростислав Федів.

«В місті #1 реалізується проект зі створення Будинку національних спільнот. Відповідне рішення прийнято депутатами міськради на минулій черговій сесії. Міський голова Андрій Балога та керівники національно-культурних товариств міста в лютому підписали суспільний договір. Згідно документу влада зобов’язується створити міський “Будинок національних спільнот” на базі приміщень першого та другого поверхів загальною площею 538 кв.м. за адресою: площа Миру, 30. Також міська рада зобов’язался не відчужувати це приміщення.

Як і обіцяли – тут буде проведено ремонт, адже будівля потребує суттєвого оновлення. Так, на черговій сесії, що відбудеться цього четверга, пропонується передбачити кошти на проектно-вишукувальні роботи. Опісля буде виготовлено проектно-кошторисна документація, планується провести капітальний ремонт приміщення та даху», - зазначив посадовець на своїй сторінці в мережі фейсбук.
















Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp