Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті виявили 60 нелегалів

30 березня 2016 р., 15:48

Не тільки під час перетину кордону

В Ужгороді в результаті відпрацювання вокзалів, що проводилося в рамках спільних цільових профілактичних заходів під умовною назвою “Мігрант”, працівниками Головного управління ДМС України в Закарпатській області виявлено трьох іноземців - громадян Афганістану та Лівії. При перевірці документів з’ясувалося, що у чоловіків відсутній дозвіл на право перебування та проживання в Україні. Метою свого візиту на Закарпаття іноземці вказали. За допущені порушення правил перебування в Україні іноземних громадян притягнуто до адміністративної відповідальності.

За перший тиждень спільного проведення цільових профілактичних заходів щодо нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою “Мігрант”, працівниками міграційної служби Закарпаття у взаємодії із співробітниками поліції та прикордонниками виявлено 60 порушників міграційного законодавства. Трьом іноземцям скорочено термін перебування. Відносно 4 іноземних громадян прийнято рішення про примусове повернення з України. Виявлено 31 нелегального мігранта.


Ольга Поштак, головний спеціаліст по зв’язках з громадськістю та ЗМІ ГУ ДМС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp