Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Гуртожиток на Бородіна: сторони конфлікту підписали мирову

1 квітня 2016 р., 16:06

Суд затвердив мирову угоду

Ужгородським міськрайонним судом затверджено мирову угоду, відповідно до якої вдалося досягнути консенсусу щодо ряду умов, висловлених жителями ужгородського гуртожитку.

Вчора, 31 березня, відбулося судове засідання у справі анулювання свідоцтва про право власності на будівлю й про скасування рішень виконавчого комітету міської ради від 1997 року, за яким надано дозвіл на реєстрацію будівлі гуртожитку за приватним акціонерним товариством «Житлово-побутове підприємство».

Відтак, під час розгляду справи, сторони у справі просили суд затвердити мирову угоду, що надійшла від Ужгородської міської ради. За умовам останньої позивачі відмовляються від вищезазначених позовних вимог, разом з тим, «Житлово-побутове підприємство» зобов’язується передати будівлю гуртожитку до комунальної власності міста Ужгорода. Ужгородська міська рада та її виконавчий комітет, в свою чергу, сприятимуть реалізації прав мешканців на приватизацію ними житлових приміщень гуртожитку.

Укладена мирова угода діє з дня її затвердження Ужгородським міськрайонним судом, тобто з 31 березня поточного року, й діє до повного виконання сторонами, прийнятих на себе обов’язків, - повідомляє прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp