Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До уваги закарпатців, які планують продавати авто

1 квітня 2016 р., 20:01

І не одне

Фізична особа, яка продає або обмінює протягом звітного (податкового) року два і більше об’єктів рухомого майна у вигляді легкового автомобіля та/або мотоцикла, та/або мопеда, сума доходу підлягає оподаткуванню за ставкою 5 відсотків.

При цьому, дохід, отриманий платником податку від продажу (обміну) протягом звітного (податкового) року одного з об’єктів рухомого майна у вигляді легкового автомобіля (мотоцикла,мопеда), не оподатковується.

Декларація про отримані доходи в 2015 році подається до 1 травня 2016 року до податкової інспекції за місцем прописки.

Працівники інспекції приймають декларації від громадян з понеділка по п’ятницю з 9 год. по 18 год., а у вихідні та святкові дні на Вас чекають з 9 го. до 16 год. Центр обслуговування платників у вівторок та четверг працює до 20 години.

Нагадуємо також, що декларація подається за вибором платника податків: особисто платником або уповноваженою особою; надсилається почтою з повідомленням про вручення не пізніше ніж за п»ять днів до закінчення граничного повідомлення; засобами електронного зв’язку в електронній формі.

ДПІ у м.Ужгороді






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp