Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Авторинок, що діє поблизу Ужгорода, ліквідують

5 квітня 2016 р., 09:32

Бо діє він незаконно

Найвідоміший автомобільний ринок на Ужгородщині, розміщений зараз у Кінчеші, діє незаконно. Про це стверджує Коритнянська сільська рада, якій рішенням суду повернули землю під автобазаром.

Земельна ділянка, яка раніше перебувала в оренді ТОВ "ВІСТА" та використовувалася під авторинок, на підставі рішення Львівського апеляційного суду була повернута в землі запасу Коритнянської сільської ради Ужгородського району.

Ось як прокоментували 0312.ua ситуацію у Коритнянській сільській раді: «Станом на сьогодні, Коритнянська сільська рада Ужгородського району не приймала жодного рішення щодо передачі в оренду цієї земельної ділянки, а також не вирішувала питання щодо облаштування та функціонування авторинку».

У сільській раді стверджують, що ТОВ "Віста", в особі директора Півень В.П. всупереч рішенню суду, продовжує розміщувати авторинок і отримувати ринкову плату.

«У зв'язку з цим, Коритнянський сільський голова Бадида І.В., звернувся до правоохоронних органів, з метою вжити відповідних заходи щодо припинення незаконної діяльності ТОВ "Віста" на території Коритнянської сільської ради та не допущення в подальшому такого випадку», - кажуть у сільській раді.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp