Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачівському прикордонному загоні демобілізували першу групу військовослужбовців (Фото)

5 квітня 2016 р., 21:10

Вони були призвані під час 4-ої хивлі мобілізації

25 березня 2016 року Президентом України був підписаний указ №115/2016 «Про звільнення в запас військовослужбовців військової служби за призовом під час мобілізації, на особливий період, призваних відповідно до Указу Президента України від 21 липня 2014 року №607 та під час першої черги часткової мобілізації відповідно до указу Президента України №15від 14 січня 2015 року.

Під звуки гімну, сьогодні у Мукачівському загоні розпочалися урочистості з нагоди звільнення у запас першої групи військовослужбовців, які були призвані на військову службу під час четвертої хвилі мобілізації, - повідомляє Прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Хвилиною мовчання прикордонники вшанували всіх, хто загинув під час конфлікту на сході України.

Кращих військовослужбовців було нагороджено грамотами та листами подяки.

{g}

Начальник Мукачівського загону полковник Ліщинський Д.В. подякував військовослужбовцям, які звільняються в запас, за їх сумлінну службу, патріотизм та мужність проявлені під час виконання визначених завдань з охорони державного кордону України.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp