Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські підприємці нарікають на закриття митних постів

9 квітня 2016 р., 14:50

Адже возити товар доведеться далі, а це - більші видатки.

Нещодавно митні підрозділи в Хусті та Тячеві було ліквідовано.Згортання митної інфраструктури викликало значне занепокоєння серед підприємців, які нарікали на можливе збільшення видатків, пов’язаних зі зростанням віддаленості інших підрозділів митного оформлення Закарпатської митниці ДФС від місць розташування їхніх виробничих потужностей, інформував МедіаХуст.

Тож під час минулої сесії облради депутати звернулися до керівництва Державної фіскальної служби України з вимогою вжити заходів щодо формування штату та структури Закарпатської митниці ДФС з урахуванням специфіки зовнішньоекономічної діяльності суб’єктів господарювання Тячівського, Рахівського, Міжгірського та Хустського районів, а також необхідності забезпечення балансу державних і суспільних інтересів регіону.

Зокрема, зі слів одного з обранців, при прийнятті поспішних рішень керівництво Державної фіскальної служби не врахувало, що всі чотири адміністративні райони, які обслуговував митний пост «Тячів» та сектор митного оформлення «Хуст» – займають 50% території Закарпаття і, що найголовніше – є гірськими районами.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp