Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чи причетний попутник зниклого водія з BlaBlaCar до мукачівських подій?

13 квітня 2016 р., 20:20

Інформаціюпро таку можливість розповсюдили столичні журналісти.

Закарпатські активісти спростовують причетність до «мукачівської стрілянини» попутника зниклого на BlaBlaCar Тараса Познякова, якого зафотографували разом із ним на заправці.

Про це кореспонденту Укрінформу заявив активіст Тарас Деяк, переглянувши відео, виставлене в соцмережах.

«Я думаю, некоректно говорити про причетність цього чоловіка до «мукачівських подій». Це не інформація, це тільки чиїсь здогади, не зрозуміло на чому засновані. Адже, по-перше, немає опублікованих фото учасників липневих подій в Мукачевому, по-друге, фото цього попутника зниклого львів’янина – неякісне, там погано видно обличчя. У всякому разі, серед тих прізвищ учасників «мукачівських подій», які мені відомі, цієї людини нема, він не має з ними ніякої схожості. Але нині гріхи нових можна списувати на гріхи старих винуватців. Тоді проблем і роботи менше», - сказав Деяк.

Нагадаємо, учора в мережі журналісти столичних ЗМІ розповсюдили повідомлення про те, що начебто молодик у картатій кепці, фото якого опублікували волонтери в соцмережі, може мати відношення до «мукачівської стрілянини» (відбулася 11 липня 2015 року, тоді в закарпатському місті вирішували контрабандні питання представники Правого Сектору та місцевого криміналітету. Під час спроби затримання молодиків із зброєю правоохоронцями, відбулася стрілянина. Результат - поранені та загиблий.

Укрінформ


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp