Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У міській раді Ужгорода дали добро на земельні роботи

14 квітня 2016 р., 10:41

Триватимуть вони 5 днів

Члени виконкому надали 5 дозволів на проведення земляних робіт строком на п’ять днів, зокрема, по вул. І. Ваша‚ 30 для стандартного приєднання житлового будинку до системи газопостачання по вул. Високій - Криничній‚ б/н, для підключення будівель до системи водопостачання та каналізації - по вул. Вузькій‚ 17 та вул. Новака‚ 24/1, ще один дозвіл на роботи на вул. 8 Березня.
Крім того, 20 днів матиме управління капітального будівництва Ужгородської міської ради на реконструкцію водопровідної мережі по вул. Борканюка.

Початком робіт, згідно з рішенням, є наступний день після отримання дозволу. Розпочинати земляні роботи можна за обов’язкової присутності працівників відділу муніципальної поліції і департаменту міського господарства. На час проведення робіт виконавці зобов’язані забезпечити безпеку руху транспорту та пішоходів. На відділ муніципальної поліції покладено й обов’язок проконтролювати відновлення покриття після проведення робіт.

Один із дозволів, на вулиці Корзо,4, відклали на додаткове вивчення, оскільки на засіданні виступив колишній заступник попереднього міського голови Ярослав Шафарь, який сказав, що по цьому об'єкту є рішення суду і потрібно створити комісію, яка вивчить ситуацію.
Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp