Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дістатися до "Долини нарцисів" буде легше (ФОТО)

17 квітня 2016 р., 10:38

Дорогу туди відремонтують до початку цвітіння.

За два тижні очікується початок цвітіння «Долини нарцисів» – однієї з найпривабливіших туристичних родзинок Закарпаття. Щороку на початку травня сюди приїжджають тисячі туристів з усієї України, однак інфраструктура від окружної дороги до урочища Кіреші давно потребує ремонту.

 

Минулого місяця Геннадій Москаль доручив відремонтувати дорогу, що веде до «Долини нарцисів», і тепер разом із народним депутатом Валерієм Лунченком та депутатом облради Мирославом Білецьким особисто приїхав, щоб проконтролювати хід робіт.

– Ямковий ремонт дороги, що веде через урочище Кіреші, вже почався, – повідомляє Г.Москаль. – З понеділка почнеться й суцільне асфальтове покриття ділянки в самій долині (її протяжність – 2 км). Ремонт тут не проводився вже років десять. Перед в’їздом у долину облаштований заасфальтований майданчик, де встановлять дерев’яні павільйони для продажу сувенірів, а в період цвітіння оцінити красу квітів можна буде не тільки пішки, але і з кінної брички, яка розвозитиме туристів. Усі роботи будуть завершені ще до кінця місяця, тобто, до початку цвітіння. Ми робимо все, щоб тисячі туристів, які побувають цього року в «Долині нарцисів», захотіли приїхати сюди ще раз і привезти з собою друзів і знайомих.












Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp