Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Заповнити декларації закарпатцям допоможе відеоінструкція

23 лютого 2014 р., 18:41

Фахівці Міндоходів підготували відеоінструкцію, в якій на реальному прикладі відтворюється процес заповнення декларації про майновий стан і доходи.

З цією інструкцією можна ознайомитись, клікнувши по банеру «Декларуй. Україну будуй», та у розділі «Відео» офіційного веб-порталу Територіальних органів Міндоходів у Закарпатській області (zak.minrd.gov.ua).

Нагадуємо, з 1 січня 2014 року розпочалась кампанія декларування доходів громадян. Податкова декларація про майновий стан і доходи, отримані громадянами у 2013 році, подається до 1 травня 2014 року до органів доходів і зборів за місцем реєстрації.

Крім того, триває обговорення Концепції реформи декларування доходів громадян. Взяти участь можуть усі зацікавлені сторони – незалежні експерти, громадські організації, бізнес-асоціації, громадяни з активною позицією.

Обговорення триває на форумі офіційного веб-порталу Міндоходів, також свої пропозиції можна надсилати на електронну скриньку gromada@minrd.gov.ua. Фахівці Міндоходів підготували відеоінструкцію, в якій на реальному прикладі відтворюється процес заповнення декларації про майновий стан і доходи.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp